Články

sep 29, 2013

Armatúry Wouter Witzel

Publikované: armaturysk

 

    Stručný prehľad histórie firmy:
 
 
 
 
1966: Založenie firmy Wouter Witzel na výrobu priemyselných armatúr v Losser, Holandsko.
1978: Wouter Witzel EuroValve dodáva prvé ASME lll klapky pre jadrové elektrárne.
1981: Výroba toroidne profilovaných kotúčov klapky.
1987: Založenie dcérskych spoločnosti vo Veľkej Británii a v Nemecku.
1989: Získanie certifikátu ISO 9001 – systém riadenia kvality.  
1990: Rozdelenie výroby v Losser  na výrobné jednotky: Unit 1 (sériová výroba) a Unit 2 (projektová základňa).
1991: Výroba  klapiek menovitého priemeru DN 2000.
2000: Certifikácia v súlade so smernicou pre tlakové zariadenia.
2002: Uvedenie do prevádzky výrobnú jednotku Unit 3.
2003: Výroba novej produktovej rady Dynaxe vysokoparametrické klapky.
2008: Postavený nový výrobný závod s rozlohou 3 500 m2.


Firma Wouter Witzel EuroValve je skúseným výrobcom kvalitných centrických klapiek s vulkanizovanou manžetou a dvojexcentrických klapiek a pohonov už od roku 1966 a ich produkty spĺňajú najvyššie požiadavky na kvalitu a vyznačujú sa extrémnou životnosťou. Ponúkame technické riešenia a služby firmy Wouter Witzel EuroValve.

Wouter Witzel centrické klapky sa vyrábajú s vulkanizovanou manžetou od menovitého priemeru DN 50 až DN 2200 a s rôznymi pripojeniami pre príruby. V ponuke je široký výber materiálov telesa a kotúča a rôzne materiály tesniacich manžiet ako sú EPDM, Perbunan (NBR), Viton (FPM / FKM) a Silikón pre rôzne priemyselné aplikácie a média. Charakteristickou črtou Wouter Witzel klapiek je centrický robustný dizajn,  vulkanizovaná manžeta a  detailné opracovanie jednotlivých dielov pomocou moderných a sofistikovaných CNC strojov. Presné uloženie hriadeľa v klzných ložiskách s PTFE opláštením umožňuje nízke trenie hriadeľa (nízky krútiaci moment). Tieto všetky kvalitatívne znaky zabezpečujú vysokú bezúdržbovú spoľahlivosť a extrémnu životnosť klapiek. Pri skúškach, ktoré boli vykonané v nemeckej spoločnosti bola absolútna tesnosť klapiek rovnaká aj po 500.000 cyklov otvoriť / zatvoriť.
 
V prevádzkových podmienkach, v ktorých majú média vysoké tlaky a teploty alebo sa nachádzajú kvapaliny s agresívnymi chemikáliami, nie je možné použiť centrické klapky s mäkkým tesnením. Pre tieto náročné priemyselné aplikácie Vám ponúkame kvalitné a odolné vysokoparametrické Wouter Witzel klapky rady DYNAXE a ECONAXE štandardne od menovitého priemeru DN 50 až DN 900 a menovitého tlaku až PN 40, ktoré majú dvojitú excentrickú konštrukciu a sú k dispozícii v rôznych materiálových vyhotoveniach telesa, kotúča a tesnenia.
 
Ďalšou dôležitou súčasťou klapiek sú pohony. Okrem ručného ovládania pomocou páky alebo samosvornej ručnej prevodovky ponúkame  široký výber automatických elektrických alebo pneumatických pohonov a ich príslušenstva ako sú napríklad koncové spínače a pozicionéry pre reguláciu média. V oblasti procesnej automatizácie výroby je veľmi dôležité, aby bol vybraný správny typ pohonu.  Je to prirodzené, pretože kombinácia automatických pohonov a Wouter Witzel klapiek do značnej miery určuje spoľahlivú funkčnosť  klapky. Wouter Witzel EuroValve má mnohoročné konkrétne skúsenosti  s montážou, nastavením a testovaním pohonov.
 
Na základe Vašich technických požiadaviek a prevádzkových parametrov ako sú prevádzkové médium, tlak, teplota a ďalšie špecifické podmienky prevádzky  Vám poradíme, aký typ klapky by ste potrebovali  a odporučíme Vám vhodný typ pohonu. Navrhneme Vám optimálne technické riešenie, ktoré je spoľahlivé, kvalitné a ekonomicky priaznivé. 
 
jan 24, 2024
Publikované: armaturysk


Získali sme certifikát potvrdzujúci spoľahlivosť, dôveryhodnosť a minimálnu rizikovosť spolupráce s našou firmou na základe hodnotenia spoločnosti Dun & Bradstreet.
mar 2, 2023
Publikované: armaturysk


Klapky s manžetou PTFE a kotúčom potiahnutým PTFE od DN 40 máme na sklade
feb 2, 2023
Publikované: armaturysk


Konštruovanie Creo, Pro/Engineer, AutoCAD
Programovanie
Zámočnícke práce
Sústruženie, CNC sústruženie
Frézovanie, CNC frézovanie
Vyvŕtavanie
Výroba ozubenia
Tepelné spracovanie
Brúsenie naguľato, naplocho, otvorov
Zváranie
Spájkovanie tvrdé, mäkké
Povrchová úprava
3D meranie
jan 18, 2023
Publikované: armaturysk


Online platforma na sťahovanie technických výkresov produktov Ghibson valves.
Výkresy je možné použiť na technické spracovanie.
K dispozícii sú 2D a 3D výkresy klapiek Ghibson, ako aj široká škála konfigurácií vrátane rôzneho príslušenstva. Pre prístup kliknite odkaz /Viac/.

Platforma je pravidelne aktualizovaná.

okt 28, 2021
Publikované: armaturysk


Súčasťou našej technickej podpory je dodávka a montáž rúr, potrubných dielov a tvaroviek, prírub a ďalšieho potrubného príslušenstva z rôznych materiálov.
okt 15, 2019
Publikované: armaturysk
ArmaisoVyrábame snímateľné izolačné púzdra z technických tkanín pre zariadenia, armatúry, čerpadlá a potrubia pre maximálnu teplotu 280 °C. Špeciálne izolačné materiály pre maximálnu teplotu 1100 °C. Podľa požiadaviek zákazníka vyrobíme textilné kompenzátory pre rôzne média.  Ochranné návleky pre zváracie automaty. Priemyselné textílie pre rôzne priemyselné využitie napr. clony, zásteny, ochranné plachty.

Naše video nájdete na tejto adrese:
https://www.youtube.com/watch?v=24TMpz2zxmU